Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Programomtaler

I fire udsendelser sætter vi fokus på nogle af de nyvalgte medlemmer af EU-Parlamentet, og laver en status på, hvordan det er gået dem det første år i parlamentet.
I denne udgave af ”Eurotopia” handler det om fred, for det var ønsket om fred, der førte til Europas samling efter krigen. Har det europæiske samarbejde sikret freden i Europa, og hvordan kan vi sikre freden i Europa i det 21. århundrede? Ville vi have haft fred i Europa uden NATO?
Stress er blevet en folkesygdom, som kan udløse langvarige problemer såsom udbrændthed, træthedssyndrom og depression.
Programmet omhandler de naturlige alternativer du kan bruge fremfor psykofarmaka.
Vært Isse Sandorf Jacobsen får besøg af eksperterne Eva Høje Bisgaard Anker og Pernille Kristensen, som hjælper med at besvare dagens spørgsmål.
En af de markante stemmer inden for samtidskunsten og hele den kunstneriske og kulturpolitiske debat i Danmark er Michael Thouber, der i 2015 tiltrådte som direktør for Kunsthal Charlottenborg i København. Han kom fra et job som kanalchef på DR2 og overtog en kunsthal, der på flere måder var nødlidende.
Hvordan står det til med friheden i dagens Europa, og hvordan sikrer vi europæernes frihed i det 21. århundrede?
I fire udsendelser sætter vi fokus på nogle af de nyvalgte medlemmer af EU-Parlamentet, og laver en status på, hvordan det er gået dem det første år i parlamentet.
Her får du anden del af en intens og vildtrig bukkejagt, der fandt sted i de første dage af august 2020, hvor vejret var varmt og vildtet tydeligt.
I denne udgave af ”Eurotopia” handler det om demokrati. For europæerne er demokrater, men tilliden og opbakningen til demokratiet er faldende.
Lidt udenfor Aarhus by ligger en fantastisk campingplads med udsigt til Aarhus-bugten. Det er sommer, det er sol, og fuglekvidder kan høres i Marselisborgskoven som campingpladsen ligger ved. Med DCU Camping Aarhus - Blommehaven, kan en campingoplevelse i den danske natur næsten ikke fås bedre.
Side 1 ud af 411

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.