Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


”Singin’ In The Rain” på Det Ny Teater

Johannes Nymark og Kristine Yde Eriksen hedder de to musicalstjerner, der fra 25. januar og sæsonen ud skal tage livtag med de krævende musicalroller som stumfilmstjernen Don Lockwood og korpigen Kathy Selden i ”Singin´ in the Rain”.


Forsmag på ”Singin´ in the Rain” på Det Ny Teater
Unge talenter skal løfte arven efter Gene Kelly og Debbie Reynolds.

Johannes Nymark og Kristine Yde Eriksen hedder de to musicalstjerner, der fra 25. januar og sæsonen ud skal tage livtag med de krævende musicalroller som stumfilmstjernen Don Lockwood og korpigen Kathy Selden i ”Singin´ in the Rain”. Det sker på Det Ny Teater, hvor prøverne på den store musicalsatsning er i fuld gang ledet af instruktøren og koreografen Lisa Kent. Her har dk4 fået mulighed for at følge én af de allerførste prøvedage og har talt med direktør Niels Bo Valbro, scenografen Terry Parsons og ikke mindst Johannes Nymark. 

”Det er en musical, der har alt”, fortæller Det Ny Teaters direktør Niels Bo Valbro til dk4´s Frantz Howitz, ”det er en musical, vi længe har ønsket at sætte op, men først nu har vi det helt rigtige cast til den”. 


At 25 årige Johannes Nymark nu får mulighed for at danse og steppe i Gene Kellys fodspor, skyldes bl.a., at han var på det rette sted på det rette tidspunkt. Som elev på Musicalakademiet i Fredericia blev han spottet af Lisa Kent, der introducerede ham på Det Ny Teater i en betydningsfuld rolle i ”Les Miserables”. Siden er det blevet til flere mindre roller, men nu venter den helt store udfordring for den unge stjerne, der har en baggrund som barneskuespiller på Århus Teater samt nogle år på Broadway Dance Center i New York. 

Også Kristine Yde Eriksen har en baggrund på Musicalakademiet i Fredericia og var den unge, giftefærdige Sofie i Tivolis berømmede udgave af ”Mamma Mia”. 

Niels Bo Valbro lægger vægt på, at hver stor musicalopsætning præsenterer én eller flere unge, nye talenter på scenen. Det sker specielt i ”Singin´ in the Rain”, hvor ældre stjernespillere som Steen Springborg og Lisbet Dahl må se sig henvist til mindre karakterroller som henholdsvis opskruet stumfilminstruktør og sladderjournalist. 

”Singin´ in the Rain” har aldrig før været spillet som teatermusical i Danmark, men bl.a. Tommy Steele satte den op i London i 1983 – 84 med sig selv i hovedrollen. Dengang var det Terry Parsons der skabte scenografien. Det er det også på Det Ny Teater, men her bliver der tale om en helt ny scenografi i overdådig Art deco – stil.

Allerede fra tirsdag den 20. december kl. 20.30 kan dk4´s seere få en forsmag på Det Ny Teaters kommende store satsning ”Singin´ in the Rain”, hvor Johannes Nymark bl.a. synger fra titelsangen og Kristine Yde Eriksen og korpigerne synger og danser sig igennem ”All I do the whole Day through is dream of you”.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.