Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
L.A. Ring
 
 

Annonce


”Og ravnene skriger ved Karup Å”: Koncert med Lars Lilholt Band

Der har været fest på heden ved Karup Å i mange år – og næsten ligeså mange år har Lars Lilholt Band været en del af festlighederne.

Som Lars Lilholt siger under koncerten ”Der er flere af jer, jeg har set mange gange – fra I kom i klapvogn og så til i dag, hvor I står og er blevet voksne mennesker.”

Der er en grund til, det kan lade sig gøre, at bandet kommer tilbage år efter år, for Lars Lilholt Band er et af Danmarks bedste liveband, med vedkommende tekster, som virkelig forstår at få folk med. Spilleglæden og den musikalske leg er en del af showet, og der er næsten ikke et instrument, der ikke dukker op på scenen i det velsammenspillede band.

At koncerten hedder ”Og ravnene skriger ved Karup Å” skyldes ”Jens langkniv”-sangen, der passer så godt til byen på heden. Det er dog ikke den eneste populære sang, man kan høre i dette brag af en koncert, der også rummer ”Gi’ det blå tilbage”, ”Den hvide dværg” ”Kong Pukkelrygs Land” og mange, mange flere. Tag med til fest på heden, her på dk4!


Medvirkende; Bas Tom Bilde, fløjte/blæs Mads Kjøller-Henningsen, kor/fløjte Anne Rørbæk, kor Lærke Lilholt, trommeslager Eddi Jarl, klaver og harmonika Kristian Fogh, guitar Gert Vincent, vokal Lars Lilholt.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce