Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Teatermagasinet: Niels Vendius Foto: Thyteater.dk

Teatermagasinet: Niels Vendius

Højt mod nord ligger Thy Teater. De spiller ny dansk dramatik om maleren Emil Nolde og om den lokale kirkebesættelse i 1970’erne. 


Teatermagasinet er Danmarks eneste faste tv-program om dansk teater her og nu. Hver anden tirsdag anmelder Henrik Lyding tre udvalgte forestillinger og omtaler en række andre forestillinger fra landets teaterscener. I hvert program interviewer han også en central teatergæst og leverer korte nyheder.

Ved programmets slutning udloddes et antal billetter til en udvalgt forestilling. Skriv en mail til teatermagasinet[a]dk4.dk og deltag i lodtrækningen.

Vinderne modtager billetterne med post direkte fra teatret. Der vil hovedsageligt være tale om billetter til mandag og tirsdag.


Teatermagasinet (61)

Højt mod nord ligger Thy Teater. De spiller ny dansk dramatik om maleren Emil Nolde og om den lokale kirkebesættelse i 1970’erne. Teaterleder Niels Vendius er gæst hos Henrik Lyding i årets første udgave af ”Teatermagasinet”, og han fortæller blandt andet om, hvordan teaterlivet har det i Nordjylland. 

Men først anmelder Henrik Lyding og viser klip fra det nye Karen Blixen-skuespil ”Om Baronessen”, fra Tommy Kenters nye ”Kentex 50” på Edison og fra ”Kærestebreve” med Malene Schwartz og Jesper Langberg på Folketeatret. 

Til sidst i programmet er der flere korte anmeldelser samt udlodning af gratis teaterbilletter.Om Teatermagasinet

”Teatermagasinet” er Danmarks eneste faste magasinprogram på tv om dansk teater. Det udkommer med et nyt program hver 14. dag i hele teatersæsonen. Vært er Henrik Lyding.
Skriv gerne til ”Teatermagasinet” med kommentarer og ideer:teatermagasinet[a]dk4.dk.

dk4 Klubben

Hvis du vil gense de foregående udgaver af Teatermagasinet eller ca. 7000 andre programmer fra dk4s arkiv, er det muligt ved at melde sig ind i dk4 Klubben.

 

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.