Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Det bedste fra Mariehaven (4:6)

I dette program er Helge Engelbrecht på besøg hos sin søster og nabo Tove i Toves Galleri. Her har han inviteret sin kontordame og sekretær gennem mange år, Marianne Holm indenfor til en snak om livet, som vi møder det hver især. Alt sammen krydres med herlige musikklip fra ti år med tv i Mariehaven.

Stig Rossen dukker op på en facetime-forbindelse fra sit domicil i det fynske og Helge fortæller selv om mødet med Stig i pladestudiet i 1991 i forbindelse med indspilningen af Starry Starry Nights, en oplevelse som han aldrig glemmer. Rytmeafdelingen fra Neighbours & Friends, Dennis P og Thomas Gundal stempler ind og akkompagnerer Helge i en kendt fællessang med klip tilbage til samme sang i en live-udgave fra 2010 i Mariehaven.

Som altid er der fokus på musikken i Det bedste fra Mariehaven. Programmet fuldendes denne gang med et musikønske fra Stig Rossen, en optagelse fra Mariehaven i 2015, sangen ”Try It On My Own” fremført af en dengang helt og aldeles ukendt pige fra Ringkøbing, Andrea Lykke Oehlenschlaeger.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.