Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Det bedste fra Mariehaven (6:6)

I denne sidste udgave af ”Det bedste fra Mariehaven” i denne omgang er det lykkedes Helge Engelbrecht at samle hele det store sommersangsorkester Neighbours & Friends, der sammen sender gode tanker og kærlige hilsner afsted til de mange, som i år må undvære Mariehaven.

Solen og sommeren er alligevel kommet til Ansager. Det synger og spiller Helge selv om i skøn samklang med Sine Bach Rüttel. Gæst i programmet er Varde Kommunes borgmester Erik Buhl, som har et ønske om en sang fra Mariehaven, der for ham giver god mening i en tid med Corona og svære udfordringer – også som kommunens førstemand. Det bliver til en optimistisk snak på bænken ved Ansager å om håb og tro på fremtiden på trods af alt det, der lige nu gør livet svært og hårdt for mange.

Facetime-forbindelsen rækker denne gang helt til Island, hvor Helge har hul igennem til færøske Kristina Bærendsen, som var på plakaten hele sommeren 2020 i Mariehaven. Hun har som alle andre optrædende i Mariehaven i år heldigvis fundet plads også i kalenderen i 2021. Det bedste fra Mariehaven lukker og slukker med Neighbours & Friends og deres nye sommersangskending ”Sommersang i Mariehaven II”.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.