Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
 
 

Annonce


Neighbours & Friends: Akustisk forår

De muntre drillerier flyver om ørene, og stemningen er helt fantastisk. Neighbours & Friends hylder det tilbagevendende under, når lyset, bladene og safterne kommer igen.

Vi kender dem bedst fra den store træscene i Mariehaven, hvor de inviterer musikere af alle genre til at dele scenen og glæden ved musikken.
Her er de dog på udebane, når de spiller i Guldsalen i Kulturhus Svendborg i en akustisk version.

Det er ikke første gang, at det 11 mand store orkester tager på landevejene med deres sange, og de velbesøgte koncerter stadfæster blot de talentfulde musikere. Udover de to sædvanlige sangere Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen kan man bl.a. også opleve Morten Husted, Sine Bach Rüttel og Sidsel Maria Michelsen – sidstnævnte endda med en af sine egene sange. Derudover kan man se den talentfulde violinist Michael Graubæk i sit andet element; den sydfynske jazzkvintet. Men mest af alt fyldes salen med den vellyd, der normalt er en del af Neighbours & friends. Så ønsker man at høre nogle af de populære sange ”Når bøgen springer ud”, ”Endnu en sommer” eller ”Solens sang”, kan man trygt tænde for ”Neighbours & Friends: Akustisk forår” på dk4. Rigtig god fornøjelse!

Medvirkende Neighbours & Friends, Helge Engelbrecht, Tommy Rasmussen, Ronnie Olesen, Dennis P, Morten Husted, Allan Nagel, Casper Hundebøl, Thomas Gundal
Michael Graubæk, Sidsel Maria Michelsen, Sine Bach Rüttel.

Neighbours &_Friends_1-2_Akustisk_foraar_900x405

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce