Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
 
 

Annonce


Makeup-skolen: Smokey eyes

Smokey eyes har længe været en del af modebilledet – og er det stadig. Det går primært ud på at lægge en diffus skygge rundt om øjet.

I princippet kan man lave det i alle nuancer, men det er mest brugt i mørke farver. Man starter i en mørk tone og kører så en lysere og lysere farve ud, så der nærmest kommer en røg-effekt.

En af de vigtigste ting, man skal huske er, at man ikke skal gøre det som det sidste i sin makeup, det kræver lidt arbejde og kan drysse på kinderne. Den anden regel er, at det er en af de ting, der er gode at øve sig lidt på, før man skal til den store fest.


Kenneth er uddannet i Milano, Paris og Amsterdam, han blev headhuntet af Dior og styrer nemt photo shots, shows og alt det andet high fashion. Noget andet han elsker er at undervise og, hvis man er heldig, kan man møde ham rundt om i landet i butikker og ved events.

For det er via undervisningen, at man virkelig kan gøre en forskel for folk. For ham er hemmeligheden ved en god makeup teknikkerne, og heldigvis deler han gerne ud af sin viden.

I dk4´s serie Makeup-skolen viser Kenneth Adelhardt forskellige teknikker til, hvordan du kan blive den bedste udgave af dig selv. Formålet er ikke, at du skal blive ekspert i de nyeste trends, men derimod at du skal få nogle teknikker, der giver dig mulighed for at understrege og underbygge din personlighed.

Modellen hedder Andrea Smed, og nok er hun ung og smuk af natur, Kenneth Adelhardt understreger dog kraftigt, at teknikken er ligeså velegnet til en mere voksen hud, så hold jer ikke tilbage.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce