Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
L.A. Ring
 
 

Annonce


Gensyn på dk4: Musikalsk Talkshow - Per Nielsen

Under det halvanden time lange show spillede den populære musiker en række bevægende nummer og i samtalens løb fortalte han bl.a. om de mange guld- og platinplader, han gennem tiderne har modtaget for sine i alt 14 albums gennem 20 år.

Per Nielsen afslørede, at de alle hænger på væggen i billardrummet hjemme i villaen i Sønderborg. Desværre er der ikke er plads til flere, med mindre der skal bygges ud.

Så efter optagelserne af dette ”Musikalske Talkshow” blev Per Nielsen og han kone gennem 29 år – Inger – nødt til at bestille håndværkere til en ombygning. Til slut i showet overrakte Frantz Howitz nemlig en guldplade til Per Nielsen for ”Amazing Grace. Det vil sige, at de 15.000 solgte eksemplarer blev nået på kun to måneder. Faktisk blev der solgt 20.000 eksemplarer, afslørede Per Nielsens pladeselskab HitHouse Productions.

Per Nielsen har siden optagelserne fandt sted udgivet flere cd’er og er ofte at finde til koncerter rundt om i det ganske land - se evt. hans hjemmeside.

”Gensyn på dk4” giver mulighed for at se eller gense skatte fra dk4’s tv-arkiv. Selv om udsendelsernes tekniske kvalitet kan virke gammel, eller nu afdøde personer medvirker, kan der stadig være guld at hente.
Vi håber, I nyder ”Gensyn på dk4”.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce