Annonce


Koncert med André Rieu: What a Wonderful World

Det er ren magi, der opstår, når kærligheden til musikken flyder ud over scenekanten, favnet af den ganske særlige blå tone, der kun hersker på himlen, kort inden natten tager over.

Af uransaglige grunde er der altid fantastisk vejr, når André Rieu afholder sine kæmpe koncerter på den historiske Vrijthof-plads i Maarstricht, og nok starter de som regel i dagslys, men de slutter først, når mørket underbygger det fantastiske fyrværkeri, der oftest afslutter koncerterne.

Her er det som om, André Rieu er endnu mere oplagt end sædvanligt, hans kontakt med publikum, hans smittende begejstring, ja alt går bare op i en højere enhed.

”The Platinum Tenors” synger bl.a. den verdens berømte arie fra Georges Bizet’s ”Perlefiskerne” og ”Amor, vida de mi vida”. Carmen Monarcha stråler som Madam Butterfly, Donij Van Doorn synger ”Viljas sang” fra ”Den glade enke” med stor passion og Mirusia Louwerse stjæler alles hjerte med ”Wishing You Were Somehow Here Again” fra Phantom of the Opera.

Også Johann Strauss orkestret, med André Rieu i spidsen, brillerer, når de bl.a. spiller ”Capriccio Italien”, ”The Gypsy Princess/ Sigøjnerprinssesen” og ”An der schönen blauen Donau”.

Som altid er der også nogle ganske særlige gæster til koncerten. Musikeren Gheorghe Zamfir, som spiller panfløjte samt et stort udvalg af rumænske musikere og dansere, der hjælper med til at lave en fantastisk finale.

Man kunne blive ved med at remse de gode oplevelser op, men der er kun en ting at gøre; det er at se koncerten - her på dk4!

Koncert med_Andre_Rieu_What_a_wonderful_world_2_deinterlaced_lilleKoncert med_Andre_Rieu_What_a_wonderful_world_3_deinterlaced_lille
Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce