Annonce


Programomtaler

Spørg Direkte er dit program, hvor du ”sidder i værtsstolen” i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst.
Engang kaldte man Østersøen for "Fredens Hav"... Det gør man ikke længere.
På Sct. Clemens torv, i hjertet af Aarhus, ligger Mackie’s Pizza og Cantina, der er et af Aarhus første pizzeriaer.
I denne udgave af ”Dansk – tysk med Matlok” er Siegfried Matlok på besøg hos Grænseforeningen i København, hvor han møder en ekspert på indre og ydre grænser, på EU og Europa.
Han løber nærmest for livet. Eller i hvert fald for at få bearbejdet sin lille datters død. For nogle måneder siden havde Det Kgl. Teater premiere på en monologforestilling, hvor skuespilleren Anders Juul løb adskillige kilometer hver eneste aften, samtidig med at han fortalte sin historie.
Ingen kan være i tvivl om, at Danmark, vores eget land, er den helt oplagte feriedestination. Derfor skal vi i næste afsnit af ”På tur til…” til den nordlige del af Jylland, nærmere betegnet Vesthimmerland, der ligger lige syd for Limfjorden.
Så er de atter klar på den karakteristiske scene i Mariehaven. Det store velspillende orkester får besøg af musikalske gæster.
Vær Kirke nord for Horsens er fuld af spændende historier – om Griffenfeldt, om en kælder fuld af kister, om vigtigheden af at lufte ud, om en gentleman-tyv, og om en hemmelighed bag et forhæng.
Mallorca, den smukke ø i det vestlige middelhav, er den perfekte scene for Semino Rossi og hans musik. Som han siger; ”Mallorca og schlager hører sammen”.
Atter engang er regnjakkerne fundet frem i Mariehaven, men også det gode humør. Et veloplagt publikum, spilleglade musikere – ja den gode stemning vælter ud af skærmen i dette festlige program fra Ansager.
Side 1 ud af 268

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce