Annonce


Programomtaler

Under titlen ”Sæt dit X” dækker dk4 valget den 21. november, hvor danskerne skal til stemmeurnerne og stemme til både kommunalbestyrelser og regionsråd. For mange danskere er regionerne en fjern størrelse, som det kan være vanskeligt at forholde sig til.
Under titlen ”Sæt dit X” dækker dk4 valget den 21. november, hvor danskerne skal til stemmeurnerne og stemme til både kommunalbestyrelser og regionsråd. I det første ud af fem programmer, skal vi til Frederikshavn og høre, hvad repræsentanter fra de to største partier har at sige.
Lige på den anden side af Øresund ligger Malmø Stadsteater. Her er den danske instruktør Kitte Wagner blevet chef – hun var tidligere leder af Nørrebro Teater.
”Arkæologien Rundt” har besøgt en af de helt sjældne udgravninger af en overpløjet bronzealderhøj ved Kerteminde.
Med camping-dronningen Anne-Vibeke Isaksen og public-service-greven Mik Schack ved roret finder dk4 og BL – Danmarks Almene Boliger nu ”Danmarks dejligste hjem”.
”Klaus & Servants” står klar på scenen, når der igen skal synges og tippes - og du skal være med. Sangteksterne kører på skærmen, og på dk4.dk/tipethit kan du deltage i konkurrencen. Vi udlodder rejsegavekort, hotelophold og fantastiske oplevelser.
En af industrisamfundets markante konsekvenser for både natur og mennesker – brunkulslejrene – ligger lidt uden for Herning by og tiltrækker turister, der ser tilbage på en del af den barske Danmarkshistorie.
Lørdag aften nåede vi frem til den 3. indledende runde af dk4´s store musikdyst.
Fiskemagasinet har været i Polen for at besøge Salmo Lures og for at se, hvordan de laver agn.
I dette afsnit af ”På tur til”, tager vi dig med på krydstogt med skibet Navigator of the Seas til De Hollandske Antiller, der er en gruppe øer i Caribien.
Side 1 ud af 248

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce