Om 27 minutter
Sy-værkstedet
 
 

Programomtaler

Sommerferien er over os og det betyder også at utrolig mange dansker er på campingferie. Det er vi også i dette afsnit af Campingmagasinet, hvor Anne-Vibeke tager os med på tur.
Ferietid og fritid er læsetid. Endelig tid til fordybelse, lystlæsning eller letlæsning. Men hvad skal man læse? Hvilke bøger skal feriekufferten pakkes med? Hvilken bog er der endelig tid til at fordybe sig i – og hvad vil man selv anbefale andre til læsning i ferien?
Morten DD behøver næppe nogen nærmere præsentation. Han fik for nylig prisen som Danmarks bedste naturvejleder.
Hvordan kontrollerer en skuespiller sit ansigt, så øjnene og kinderne kun udtrykker netop det, som publikum skal se? 
Hvad kommer først i en filmoptagelse – replikken eller kamerabilledet? Hvordan caster filminstruktøren sin drømmefilm? Hvilke greb kan en filminstruktør bruge på de helt store klassikerfortællinger? Og hvordan er det at producere film i udlandet?
I denne koncert skruer vi tiden lidt tilbage, vi skal til 2009, i Ansager.
I ”Ild i sjælen” sætter Fatma Øktem fokus på nogle helt særlige mennesker og deres historie.
”Arkæologien Rundt” besøger vikingebyen Hedeby. Fundene er væltet op på området, hvor Hedeby lå som vikingetidens vigtigste handelsby mellem år 808 og år 1066. Under en udgravning stødte arkæologerne i påsken på et smykkesæt i guld. Frantz Howitz har besøgt Hedeby og omegn.
Anders Hornshøj blev landskendt efter, at han i januar vandt dk4s store DanskPOP Talent-konkurrence. En konkurrence, han vandt over 300 dygtige, håbefulde og talentfulde kunstnere fra hele landet.

Nu er han aktuel med en helt ny single – skrevet i samarbejde med nogle af de største talenter inden for popverdenen.

Musikken har altid fyldt meget i Anders Hornshøjs liv - både i barndommen i Herning – og i dag, hvor Anders bor i Aalborg. Oftest har det været i grupper eller i sammenhæng med andre musikere. Som i gruppen Postyr, der lige nu høster stor succes – både i Danmark og udlandet. Men drømmen om at stå alene, og med sin egen musik, har altid luret i baghovedet, derfor tilmeldte Anders Hornshøj sig til DanskPOP Talent. Og det blev startskuddet til en helt ny karriere, hvor han fandt modet til at vise en mere sårbar side af sig selv.

Mød ham i et ærligt interview, hvor han fortæller, hvilken betydning sejren i Horsens har haft i hans liv, og hvordan og hvorfor han bruger musikken til at komme ud med dybe og tænksomme budskaber, der ofte er forklædt som popballader.
Kan man danse, når man har Parkinson? I maj 2017 fulgte et tv-hold et intenst danseprojekt i Spanien for en gruppe parkinson-patienter. Det blev en uge fyldt med rørende oplevelser, solskin og højt humør.
Side 1 ud af 239
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.